Over ons…

Ons…  Dat is een doodgewoon gezin in een doodgewoon dorp in Vlaaanderen.  Er is moeke Hilde, de lieve wederhelft, de twee boeties (broers in het Afrikaans) en Antje, de adoptiedochter uit Zuid-Afrika.  Moeke Hilde werkt graag in de tuin en kan er al haar energie in kwijt.  De lieve wederhelft draait hierdoor regelmatig eens met zijn ogen, maar vindt het dan wel plezant als hij ziet hoe ze zich amuseert.Persoon volgen - Hilde (21 van 44)

‘Moeke Hilde is een ecologische tuingriet die met haar catchou botten door haar paradijsje draaft’. Dit zijn de woorden van de meter van Antje.  Op haar blog ( http://www.baiegoed.be) schrijft ze ook regelmatig over ons.

De lieve wederhelft ‘zit’ graag in de tuin en mag eigenlijk niet zoveel doen van moeke Hilde.  Alleen hagen snoeien want dat kan zij niet zo recht.  ” Gelukkig brengt hij structuur in mijn leven” zegt ze dan.  En hij mag ook helpen met maaien aan de poel.  Dat is een werkje voor een mooie zomerse dag.  Voor de rest mag hij de krant lezen, aandraven met drankjes en voor de catering zorgen als zij zich uitleeft in al het heerlijke groen.image

Advertenties